Naujas būstas | Klaipėda | „Karklės Namai“ – PARDAVIMAI ĮVYKDYTI
Informacija

„Karklės Namai“ – tai puiki proga įsigyti naujos statybos būstą vienoje iš patraukliausių gyvenviečių Klaipėdos rajone prie jūros – Karklėje. Nedidelis kvartalas vos 700 m nutolęs nuo Baltijos jūros paplūdimio.

 

Kiekviename iš namų suprojektuota po du apie 90 kv. m ploto kotedžo tipo butus su atskirais įėjimais. Kotedžai suplanuoti per du aukštus: pirmuosiuose aukštuose suplanuotos erdvios svetainės su virtuvės zonomis, katilinės (kiekviename kotedže įrengti dujiniai katilai) ir san. mazgai; mansardiniame aukšte – po du miegamuosius bei vonios kambarį. Visi kotedžai turi trinkelėmis grįstas terasas, į kurias patenkama iš svetainių.

 

Gyvenvietės teritorija yra aptverta, sutvarkyta ir apželdinta. Kiemas išklotas trinkelėmis, įrengti vartai. Privažiavimas prie kotedžų – bendrai naudojamu trinkelėmis grįstu grindiniu. Kiekvienam kotedžui priskirta po individualiai naudojamą sklypo dalį, tad galėsite džiaugtis ne tik terasa, bet ir savo privačia kiemelio erdve (nustatyta ir patvirtinta sklypo naudojimosi tvarka).

 

-----PARDAVIMAI ĮVYKDYTI-----